30 Mayıs 2017 Salı

Flama Bayrak Nedir

Flama bayrak imalatlarımız ile ilgili sizlere %100 müşteri memnuniyetini sunmaktayız. Tüm bayrak ürünlerimizde sizlere garanti kapsamı içerisinde ürünlerimizi sizlere sağlamaktayız. Çoklukla şenlikler ve tanıtımlarda kullanılan flama bayrak ürünleri dış mekanlarda kullanımları yaygındır. Göz alıcı şekilde kullanılan ürünlerimizin arasında en iyisi seçilmiştir.
Bu bakımdan dolayı bir hayli müessesesel firma bu bayrak ürünlerini daha çok tercih ediyorlar. Flama bayrak ürünleri 5 çeşide ayrılmaktadır. Bu arada flama ürünlerinde her türlü baskı yapıldıktan sonra müşterilere verilmektedir. İç mekanlarda kullanılsa da dış mekanlar için daha uygun olan bu ürünlerde saten kumaşlar iç mekan için geçerlidir. Flama bayrak ürünlerinin üzerlerine plastik sopa takıldığı gibi ipe dizili olarak da kullanılabilmektedir. Ayrı olarak uç bölümleri sıcak kesimle kesilmesinin yanı sıra şekillendirme işlemleri de olmaktadır.
Müşteri taleplerine göre düz, sivri veya yuvarlak şekillerde isteğe bağlı olarak imalatları yapılmaktadır. Flama bayrak ölçülerine bakıldığında ise 40×6 santimetre’den başlayarak 100×300 santimetre uzunluğuna kadar genişlemektedir. Bayraklar dünyası olarak siz değerli müşterilerimize %100 müşteri memnuniyeti sunmamızın yanı sıra ürünlerimizde sizlere garanti hizmeti sunuyoruz.
Flama bayrak ürünlerimizi sizlere gönderirken fiyatsız kargo olarak sunuyoruz. Bizlere istemiş olduğunuz logolarınızı göndererek en iyi şekilde yaparak sizlere imalatlarını sağlıyoruz. Abuhava farklıklarından etkilenmeyen bir ürün üreten müessesemiz flama bayrak ile ilgili tüm ürünlerinde garanti kapsamını sunmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder